Rada koalicji Sparta

Opis forum

#1 2008-06-23 13:14:50

iwcia

Administrator

Punktów :   

Muszę się z Wami pożegnać

Jak zapewne wiecie, ktoś mi zrobił przysługę, MH mnie zablokował. To w/g niego powody dla których zostałam ukarana:

"Niedozwolone logowania.
Te same czasy logowań.
IP zgodne"

Konta, na które wchodziłam na hasło zostaną tak, jak są. Ale ja muszę zakończyć grę.  Uważajcie z tym, tylko sitter niech dogląda Was.

Sprawy związane z ELITE przekażę nazarene.
Jeżeli pozwolicie, to na forum będę z Wami obecna Tyle mogę.

iwcia

#2 2008-06-23 14:08:17

sajgon

Gość

Re: Muszę się z Wami pożegnać

MH ma wglad do logowan na konta a iwcia miala dostep do kotn nie za pomoca sitta np do mnie znala moje haslo i pomagala mi bo juz nie moga miec sitta:/ kurcze czuje sie tez w tym winny ale nie wiedzialem ze tak jest... iwcia a nie mozesz sie z nim dogadac zeby odjal Ci ilosc populacji troche czy cus?? Szkoda ze nas opuszczasz to juz nie bedzie to samo zawsze bylas z nami i zawsze pomagalas:/

#3 2008-06-23 17:01:33

serosi

Administrator

Punktów :   

iwcia, ja kicha, no to załóż nowe konto, my ci pomozemy ! iwcia co ja bez ciebie będę robił.

;(

#4 2008-06-23 18:59:49

iwcia

Administrator

Punktów :   

MH mnie nie zmusił, nie ma takiej władzy, ale kara jaką zaproponował była śmieszna. To co by mi zostało, to w ciągu tygodnia od 2 popa zaczynając mogę zrobić. Zaproponowałam mu, żeby mnie skasował, ale nie blokował kont, na które się logowałam. To było najlepsze wyjście.
Jak widzę moje konto jeszcze istnieje, nie wiem w którym momencie zniknie.
Nie róbcie sobie wyrzutów, że z Waszej winy tak się stało. Wiele osób tu tak robi i nic się nie dzieje złego. To ja musiałam komuś bardzo za skórę zaleźć i znalazł sposób, aby mnie wyeliminować. Jakby to nie wyszło, pewnie szukałby innych sposobów.
Serosi, myślałam o nowej osadce, ale na razie chcę się poskładać do kupy.
No i jeszcze jedno, będę do Was zaglądać, znam wieeeeeeeele hasełek

#5 2008-06-23 20:05:39

sajgon

Gość

Iwcia zrob nowa osade kazdy moze raz na dzien podeslac godzinna produkjce surki jest nas tyle ze odrobisz to w moment i nie bedzie z tym problemu i bedziesz jescze silniejsza zobaczysz ja jestem za tym zebys dalej grala bo tak lipa w ..uj bedzie:/

#6 2008-06-24 15:54:53

imblue

Nowy użytkownik

Punktów :   

Właśnie!! Koło mnie jest sporo miejsca mam już 9 pałkarzy obronię Cię

#7 2008-06-25 09:06:03

sajgon

Gość

no a wiec teraz decyzja nalezy tylko do Ciebie Iwcia:) czy chcesz grac czy nie jak tak to Twoja osadka szybko powstanie i bedzie jescze silnijesza:)

#8 2008-06-25 18:38:14

iwcia

Administrator

Punktów :   

Zapewne wrócę do Was, bo bez Was, to smutno jakoś Ale na razie czekam, aż miłościwy MH mi wiochy wykasuje. Ciekawe, że jest szybki w jedną stronę, ale w drugą, to ma ślimacze tempo.
Aha, wywalcie mnie z sojuszu, tylko cenne miejsce zajmuję, a nic zrobić nie mogę. Nawet sama się wyrzucić.

#9 2008-06-29 20:11:38

dudixxl

Użytkownik

Punktów :   

iwcia to sama daj kasacje kąta i zakładaj nowe

http://cry.travianteam.com/sig-4-pl-2-pl5_5775.gif

Stopka forum

RSS