Opis forum
To moja rozmowa z dyplomatą sojuszu Astr@ R, kitket.
(czytać od dołu)
------------------------------------------
-ivette&pierre- 04.06.08
RE^7: Sojusz 22:10:17
W takim razie do usłyszenia.
Pozdrawiam
ivette
-ivette&pierre- napisał(a):
To dobry pomysł.
Dobrze, ja zaraz zawiadomię radę i poczekamy na ich opinie. Myślę, że do jutra wieczór wszystko będzie jasne. Gdyby inni mieli jakieś pytania, to mam nadzieję, mogę ich odesłać do Ciebie?
Najważniejsza osoba musi być od Was, i powinien to być ktoś, kto rozumie tą grę.
Ja Twoją propozycję przedstawię naszej radzie, nie chcę sama podejmować decyzji. W każdym razie ja jestem za tym projektem. Myślę, że inni tez go poprą.
Czy Wy jesteście może potomkami MC ASTRA z poprzedniej edycji?
Propozycja jest interesująca. Tylko oczywiście kilka pytań. Kto poprowadzi akademię? Czy jest na tyle komunikatywny, aby być aktywnym i współpracować.
Siema. Nasz sojusz chce założyć z waszym jedną wspólnotę. Połączymy sie w jedną wielką całość. Wasz sojusz będzie podstawą a nasz akademią. Wyśle Ci moich najlepszych graczy a Ty mi tych słabszych. Kto będzie sie dobrze spisywał zostanie przeniesiony do sojuszu matki a Ci słabsi do akademii. Czekam na odpowiedź.
----------------------------------------------------------
Dla mnie jest to interesujące, ale oczywiście oczekuję waszych opinii
ja jestem za, ale na kilku warunkach
1) kitket wybiera u siebie radę 1-2 osoby które wchodzą na to forum RADA i dzielą sie swoimi problemami lub radami
2) forum chyba muszą mieć swoje - to jest trudny temat ,bo za chwilę na forum sie zapcha jak będą wszyscy korzystać, lub ładnie podzielić forum. Ja mogę tym sie zająć.
3)muszą sie angażować we wspólne akcje
4) niech będą świadomi ze dołączaja do nas nie dlatego, ze za chwile będziemy tam stawiać deff
zgadzam się z serosim jestem za fuzją ale nie potrzeba nam kuli u nogi warunki są obiecujące więc ja jestem za przyjęciem propozycji
oni wszyscy są z ćwiartki -\+ jedynie
Imperium Ciemności
jest w naszej ćwiartce fakt są niedaleko nas ale to dobry pomysł na stworzenie imperium o jakim marzymy silny sojusz w każdej ćwiartce wydaje mi się że można by pozostawić graczy z ich sojuszu bez zmian na razie niech się zobowiążą do udzielania się na forum i do ścisłej współpracy niech werbują graczy do swojego sojuszu a powiedzmy za jakiś czas przeniesiemy najlepszych graczy tak jak zrobiliśmy to w poprzedniej edycji ale teraz mamy już dużo więcej doświadczenia.
chyba że mówimy o wszystkich 3 sojuszach które twożą tę koalicję
ASTRA RIDERS
ASTR@ RIDERS
Astr@ RIDERS - Sang Noir
wtedy fuzja miała by sęs odrazu stwożyli byśmy sojusz złożony z 60 graczy a reszta by współpracowała z nami
dudixxl napisał:
chyba że mówimy o wszystkich 3 sojuszach które twożą tę koalicję
ASTRA RIDERS
ASTR@ RIDERS
Astr@ RIDERS - Sang Noir
wtedy fuzja miała by sęs odrazu stwożyli byśmy sojusz złożony z 60 graczy a reszta by współpracowała z nami
Nie tak szybko postawimy ambasadę na 20lvl. A czekanie nie daje nam punktów. Myślę, że już trzeba przenieść najlepszych do nas, zdobyć jakiś ranking, pozrywać pakty z wszystkimi sojuszami oprócz S-P-A. Wtedy inni będą inaczej na nas patrzeć i mamy szanse na zdobywanie nowych, wartościowych graczy.
Ps. dudi, ślicznie wyglądasz